Welkom bij Jonckheere Schrijnwerk.
Wij danken u voor de interesse die u betoont voor ons bedrijf.

Wij willen u via deze website laten meegenieten van de sfeer en stijl waarin wij werken.
Dit vervangt zeker niet het persoonlijk gesprek waarvoor wij graag tijd maken.
Uw wensen worden dan in alle vertrouwen uitgebreid besproken, zodat wij zo goed mogelijk aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

Laat u verleiden door de inspirerende foto’s en hopelijk tot binnenkort!

Nancy

 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team willen vervoegen. Bent u geinteresseerd, neem dan vandaag nog contact met ons op via het contactformulier!

 • Dakconstructies

  Op vlak van dakcosntructies onderscheiden we 2 types: klassieke versie en constructies open tot in de nok. Voor de klassieke versie wordt canadese oregon gebruikt. De dakconstructies open tot in de nok worden voornamelijk in franse eik vervaardigd.

 • Houten ramen & deuren

  Wij bieden buitenschrijnwerk aan in afromosia,padoek en eik. Dit zijn zeer duurzame houtsoorten die de tand der tijd weten te doorstaan. Voor de uitvoeringen in lakwerk maken wij gebruik van sipo.

 • Bijgebouwen/poolhouses

  Droomt u van een exclusief bijgebouw in afromosia of eik? Een unieke ruimte om samen met familie of vrienden te genieten? Dan kan u ook hiervoor bij Jonckheere Schrijnwerk terecht. Wij verzorgen uw poolhouse van A tot Z.

 • Poorten

  Hecht u veel belang aan uw privacy? Wenst u met een houten poort een extra dimensie te geven aan uw tuin? Wij bieden poorten aan in afromosia, padoek en eik.