Laat u inspireren

 

Bent u op zoek naar degelijk, fijn afgewerkt schrijnwerk, een exclusieve poolhouse, duurzame gevelbekleding?

Dakconstructies

Wij maken de dakconstructie die past bij uw smaak, uw levensstijl en de functie van uw woonruimtes. Ons vakmanschap verzekert perfect uitgevoerde dakconstructies voor landelijke of moderne woningen: klassiek of open tot in de nok, aan u de keuze.

Ramen/deuren/poorten

Jonckheere Schrijnwerk zorgt ervoor dat uw buitenschrijnwerk aangepast is aan de stijl van uw woning. Verschillende houtsoorten en afwerkingen maken personalisatie van een pand mogelijk en onderstrepen de kracht van zijn architectuur. Buitenschrijnwerk in hout opent de poort naar tijdloze klasse.

Bijgebouwen

Meestal worden extra constructies (carport of garage, tuinhuis, veranda, orangerie, pool house…) om praktische redenen aan een woning toegevoegd. Door het esthetische aspect niet uit het oog te verliezen, worden ze krachtige annexen: klassevolle, functionele houten accessoires.

Gevelbekleding

Gevelbekleding in hardhout geeft aan uw woning of bijgebouw een natuurlijke glamour. Volledig dicht of met lichtinval, hout vormt een zachte, warme scheiding tussen binnen en buiten.