Ramen, deuren
en poorten

Houten schrijnwerk geeft charisma aan uw pand.

Uw woning houdt van hout

Ramen zijn het zonnetje in huis. Ze brengen licht en sfeer in de woning. Geef ze dus het kader dat ze verdienen…
Zorgvuldig gekozen buitenschrijnwerk versterkt – wellicht meer dan wat dan ook – de stijl en uitstraling van uw pand.
De materiaalkeuze bepaalt het uitzicht, de duurzaamheid en de onderhoudsnoden van uw ramen, deuren en poorten. Ons schrijnwerk wordt stuk voor stuk vervaardigd volgens de regels van de kunst. Elk raam, elke deur bespreken we vooraf  tot in het kleinste detail met uw architect.

Esthetisch en functioneel: check!

Wij geven u graag uitleg bij de nieuwste esthetische ontwikkelingen, maar bijvoorbeeld ook bij het type beglazing dat de beste garanties biedt op vlak van isolatie en de Europese veiligheidsnormering.

Alles op maat geleverd, ook het gebruikscomfort

Buitendeuren en poorten moeten in harmonie zijn met de woning en met het andere buitenschrijnwerk. De juiste houtsoort kiezen is de boodschap. Zowel gelakte als naturel vergrijzende deuren zijn mogelijk. We werken met zeer duurzame houtsoorten als afromosia, padoek of eik. Voor de uitvoeringen in lakwerk opteren we voor padoek, hout met een koraalrode kern en een regelmatige structuur. Het aflakken van alle schrijnwerk gebeurt in eigen atelier met hoogwaardige afwerkingsproducten.

Ons schrijnwerk is ook technisch perfect uitgevoerd. Het is afgestemd op duurzaamheid en gebruiksgemak: opendraaiende poorten hebben discreet verwerkte regelbare scharnieren in inox, schuifpoorten lopen vlot op een rail…

Voor wie kiest voor automatisatie van poorten en/of deuren, zijn er verschillende opties. Bij elk van de mogelijkheden kunt u rekenen op onze expertise en een degelijke dienst na verkoop.

 

Val maar met de deur in huis!

Dakconstructies

Traditioneel vakwerk tot in de puntjes van het dak

Bijgebouw en
overdekt terras

Maak van een aanbouw een stijlvolle aanwinst

Gevelbekleding

Waar buiten binnen raakt, is hout een natuurlijke verbinder